OFFICIËLE PARTNER - CRÉDIT MUTUEL NORD EUROPE

Het Crédit Mutuel Nord Europe is DE bank van uw mooiste emoties. Ze verbindt zich op alle fronten en begeleidt de evenementen die animatie op het grondgebied brengen. De bank, aanwezig op belangrijke regionale evenementen, net als bij manifestaties die op erg lokaal niveau worden gehouden, steunt de initiatieven die het dagelijks leven van de inwoners van haar 7 departementen opvrolijkt.

Het Crédit Mutuel Nord Europe steunt elk jaar meer dan 450 manifestaties via haar sponsoring en de financiële steun van haar zakelijke stichting.

Eén doel: meer animatie brengen op haar grondgebied. Twee hefbomen: muziek en sport.

Al meer dan 10 jaar “zet het Crédit Mutuel de toon” en promoot ze de muziek in al haar vormen. Als partner van de grootste festivals, maar ook van concertzalen wil het Crédit Mutuel elk publiek verenigen …. in de muziek !

Zichzelf overtreffen, mensen ontmoeten, overwinningen delen, groeien uit nederlagen: sport draagt waarden uit die het Crédit Mutuel Nord Europe deelt en ook als onderneming overbrengt. Elk jaar steunt het zo de uitvoering ervan, zowel op professioneel als amateurniveau, door lokale teams te begeleiden en tal van evenementen te sponsoren.

Sinds 2013 is het Crédit Mutuel Nord Europe partner van het stadion Pierre Mauroy. Vandaag ondersteunt het zijn programmering waarvan de kwaliteit en de diversiteit op internationaal vlak uitstralen en bijdragen aan de ontdekking van zijn grondgebied. Als speelterrein van het LOSC en ideale setting voor concerten richt het stadion zich tot iedereen en belooft iedereen onvergetelijke momenten.

Logo CMNE 2018 Q